• About

  Iskustvo vredi

  SAGlobal nudi celokupnu paletu servisa za Microsoft Dynamics ERP i CRM
  i sve to radi od samog pojavljivanja Microsoft Dynamics.

 • Img 25b

  Stručnost

  Naša stručnost vamomogućava da se fokusirate na ono što radite najbolje
  - Pružanje usluga svojim klijentima.

Agilni
Sposobni
Posvećeni

Agilni
Sposobni
Posvećeni

SAGlobal obezbeđuje implementaciju Microsoft Dynamics 365 servisa I rešenja prilagodnjivih svakoj industriji i našim klijentima u 76 zemalja širom sveta. Mi smo jedni od vodećih globalnih Microsoft partnera i svakog dana pomažemo korisnicima Dynamics-a, kojih je preko 2,50,000 širom sveta da postignu operativno savršenstvo i finansijske performanse za svoje kompanije.
Mi smo drugačija konsultantska kompanija. Nama upravljaju konsultanti a ne ljudi iz marketinga ili investitori. Mi smo agilni, sposoblni, posvećeni i to smo dokazali tokom godina i stalno dokazujemo našim klijentima.
Upoznajte SAGlobal i ubrzo ćete razumeti kako naša posvećenost uspesima klijenata može da vam koristi.

Download Brochure

Činjenice o SAGlobal

Preko 250000 Microsoft Dynamics korisnika uslužujemo širom sveta
600 zaposlenih u 19 zemalja
100% fokusirani na Microsoft Dynamics
Broj zemalja u kojima smo radili implementacije
28 godina iskustva u ERP i Poslovnom finansijskom softveru
26 kancelarija u 19 zemalja širom sveta
Prosečan broj godina iskustva u implementacijama ERP rešenja naših konsultanata
1 of 7 'Microsoft vetted ISV Development Center
Zastupni u šest od sedam kontinenata (Antarktik je poslednja granica)
Pobednik Global Microsoft ERP Partner Godine

Ovde je ključan broj 14. To je prosečan broj godina iskustva naših konsultanata. Kada birate Microsoft Dynamics partnera, to je jedna od najvažnijih stvari na koju treba da se fokusirate – ući ćete u koštac sa kompleksnim, po poslovanje kritičnim projektom i iskustvo je ključno.

SAGlobal je 2017 Global Microsoft ERP Partner Godine

Šta to znači za Vas kao klijenta?

 • To znači da ulazite u partnerstvo sa kompanijom koja je najbolja među najboljima u pogledu demonstriranja savršenstva u inovacijama i implementiranju rešenja za klijente baziranim na Microsoft tehnologijama.
 • To znači da ćete raditi sa partnerom koji je poznat po dostavljanju superiornih poslovnih rešenja kroz nagradu koja podvlači našu sposobnost I životnu posvećenost našim klijentima.
 • To znači da radite da pravim partnerom.

NAUČITE VIŠE O TOME KAKO JE SAGLOBAL OSVOJIO OVU PRESTIŽNU NAGRADU OVDE

Implementaciono iskustvo u preko 76 zemalja.
Ostvareno sa naših 500 zaposlenih rasprostranjenih na 6 kontinenata, 18 zemalja i 25 kancelarija.Gde god da se nalazite: Naš globalni domet takođe predstavlja snagu našeg lokalnog znanja u svakoj kancelariji. Ne samo da znamo proizvod,tehnologije i metodologije; mi poznajemo praksu i potrebe lokalnih biznisa. Na mnogim tržištima, ovo predstavlja ključni faktor i ralog zbog koga nammnogi klijenti kažu da su izabrali da rade sa SAGlobal.

 • Naš pristup projektima je baziran na pragmatičnom, stvarno stanje pristupu koji se fokusira na dostavljanju vrednosti u ranoj fazi projekta kao osnovi za dalje građenje. Mi radimo na način koji ima smisla za Vas zato što je vaš projekat vezan za uspeh vašeg poslovanja i rad na način na koji i vi radite je najbolji način da se to postigne.

 • Mi imamo izuzetno iskusne poslovne, proizvodne i tehniče konsultante ali takođe imamo i menadžment tim sa konsultantskim iskustvom. U suštini, može se reći da smo mi konsultantska kompanija koju vode konslutanti a ne finansijski ili marketing stručnjaci.

 • Ali najvažnije od svega, mi smo posvećeni vašem uspehu. Nismo samo posvećeni tome da uradimo naš posao u okviru vašeg dozvoljenog vremena iI vašeg budžeta – mi smo posvećeni građenju dugoročnog, partnerstva baziranog na međusobnom poverenju I dodavanju vrednost vašem poslovanju.

Stalni,
Ponovljiv
uspeh sa klijentima

PRIZNANJA I NAGRADE
SAGlobal-ova Microsoft Dynamics praksa je poznata po dostavljanju sjajnih usluga I vođstvu više od jedne decenije.

SAGlobal Awards
SAGlobal Awards
 • Chemonics“SAGlobal has worked with Microsoft Dynamics 365 for many years, understands the opportunities and pitfalls of ERP implementations, and helped us see the best way to get through our implementation. We are grateful for their experience, and are benefitting from it.”


  Eric Reading
  Executive Vice President
  Chemonics
 • SAGlobal WE Client speak "SAGlobal demonstrate a practical approach to problem solving. We find them accessible, up to date, technically excellent, and responsive."


  Donald Pearson
  Charles M Willie & Co. (Shipping) Limited
 • SAGlobal WE Client speak “I have to say, I have worked with many vendor services desk people, and SAGlobal are at the top for service and customer care."


  Application Support Analyst
  Logicalis UK Ltd
 • SAGlobal WE Client speak "We are a complex business, there was potential for many things to go wrong. The project would have been a challenge for any supplier; I firmly believe that it was a combination of the approach, along with SAGlobal’s determination and belief in the project that made it a success."


  Franco Pozzi
  Chief Financial Officer,
  Cassa di Compensazione e Garanzia S.p.A.
Share this page:


Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Phone: +381 11 3287907
Select Country
Contact Us

Select Your Local Website

Other Websites

SAGlobal does not share your personal data with any third parties
I'm ok with SAGlobal storing my personal details as per their privacy policy.