• About

  Iskustvo vredi

  SAGlobal nudi celokupnu paletu servisa za Microsoft Dynamics ERP i CRM
  i sve to radi od samog pojavljivanja Microsoft Dynamics.

 • Img 25b

  Stručnost

  Naša stručnost vamomogućava da se fokusirate na ono što radite najbolje
  - Pružanje usluga svojim klijentima.

SAGobal je vodeća kompanija za pružanje poslovnih rešenja koja omogućavaju digitalnu transformaciju.

Osnovan 1990. godine, SAGlobal se specijalizovao za implementaciju, integraciju, optimizaciju i održavanje ERP i CRM rešenja zasnovanih na Microsoft Dinamics. Mi smo autorizovani Microsoft Dinamics 365 savetnici za multinacionalna preduzeća za implementacije u više zemalja.

Mi smo trenutni Global ERP Partner godine i pripadamo elitnom Microsoft Dinamics Inner Circle, ograničenom na prvih 1% svih Microsoftovih partnera širom sveta.

SAGlobal is a leading provider of enterprise business solutions that enable digital transformation

SAGlobal servisira jedino Microsoft Dynamics community

U SAGlobal, mi shvatamo da je uspešna implementacija Dynamics-a mnogo više od jednostavnog implementiranja novog softvera. Zato smo ponosni što pomažemo našim klijentima u pronalaženju vrednosti u svojoj dinamičkoj investiciji optimizacijom njihovih poslovnih procesa, usvajanjem najboljih praksi u industriji i stvaranjem pozitivnog povratka na svoje tehnološke investicije.

Globalni Microsoft Dynamics Partner

Globalni Microsoft Dynamics Partner

SAGlobal čini tim visoko kvalificiranih globalnih ERP stručnjaka. Fokusirani isključivo na Microsoft Dinamics 365, mi smo agilni u našem pristupu, sposobni u našoj ekspertizi i posvećeni efikasnom i konzistentnom pristupu multinacionalnim projektima.

U SAGlobalu znamo koliko je važno imati jednog globalnog partnera za sve svoje Microsoft Dinamics projekte. Kao što smo videli tokom protekle decenije, naši multinacionalni kupci žele da obezbede kontrolu i konzistentnost u pokretanju svojih projekata

Pronašli su nas u potrazi za pravom sposobnošću partnera u smislu poznavanja procesa industrijskog razvoja, koji su dovoljno agilni da obezbede konzistentnost sa fleksibilnošću kako bi podržali njihovu poslovnu praksu. Moraju znati da se mogu osloniti na efikasne procese, pravilno upravljanje programima i pouzdanu podršku u svom poslu, gde god se nalaze njihove kancelarije.

Zbog naše sposobnosti i uspjeha u minimiziranju rizika i podršci nesmetanom vođenju projekata u više zemalja, dodeljen namje naziv Microsoft Dinamics Global ERP partner godine.


Pouzdana Metodologija

Uz puno iskustva shvatamo da su globalni, multi-državni projekti različiti, tako da svojim decenijama iskustva koristimo našu One-Team metodologiju kako bismo osigurali da se istovremeno upravljanje multinacionalnim projektima može ostvariti sa manjim rizikom, povećanjem efikasnosti i dati predvidljive rezultate. Ovo nam je omogućilo da isporučimo projekte od jednostavnih za dve države, multi-entiteta, kako bi dobili 36 entiteta u 34 zemlje u Microsoft Dinamics-u u periodu od devet meseci.

Globalna Zastupljenost

SAGlobal ima kancelarije širom Evrope, Severne Amerike, Afrike i Azije-Pacifika. Sa našom kulturom i metodologijom korišćenja cele kompanije na projektima, ovo obezbeđuje doslednost, veštine i alate za osiguranje konzistentnih nivoa usluga, performansi i podrške gde god vam zatreba.

 • Prosečno 19 godina profesionalnog iskustva
 • Prosečno 10 godina konsultantskog iskustva u ERP softweru
 • Prosečno 8 godina rada u Microsoft Dynamics AX
 • Mnogi od nas su radili sa Microsoft Dynamics AX od verzije 1.0
 • Naše iskustvo se prostire mnogo dalje od prodaje i implementacije. Kao Super Prodavac Microsoft-u za razvoj Outsourced Dinamics AX-a, mi smo uključeni u svaki aspekt razvoja Microsoft Dinamics AX-a, od osnovnih funkcija, preko verifikacije lokalizacije, do razvoja hitnih ispravki i servisnih paketa, kreiranja dokumentacije, vršenja sistemskog testiranja i podrške - u suštini čitav životni ciklus proizvoda
SAGlobal Experience
 • Chemonics“SAGlobal has worked with Microsoft Dynamics 365 for many years, understands the opportunities and pitfalls of ERP implementations, and helped us see the best way to get through our implementation. We are grateful for their experience, and are benefitting from it.”


  Eric Reading
  Executive Vice President
  Chemonics
 • SAGlobal WE Client speak "SAGlobal demonstrate a practical approach to problem solving. We find them accessible, up to date, technically excellent, and responsive."


  Donald Pearson
  Charles M Willie & Co. (Shipping) Limited
 • SAGlobal WE Client speak “I have to say, I have worked with many vendor services desk people, and SAGlobal are at the top for service and customer care."


  Application Support Analyst
  Logicalis UK Ltd
 • SAGlobal WE Client speak "We are a complex business, there was potential for many things to go wrong. The project would have been a challenge for any supplier; I firmly believe that it was a combination of the approach, along with SAGlobal’s determination and belief in the project that made it a success."


  Franco Pozzi
  Chief Financial Officer,
  Cassa di Compensazione e Garanzia S.p.A.
Share this page:


Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Phone: +381 11 3287907
Select Country
Contact Us

Select Your Local Website

Other Websites

SAGlobal does not share your personal data with any third parties
I'm ok with SAGlobal storing my personal details as per their privacy policy.