• Img 25b

  Pridružite se timu koji je fokusiran na
  digitalnoj transformaciji kroz Microsoft Dynamics 365

  Otvorene pozicije

U SAGlobal, naši ljudi su ono što nas odvaja od drugih

Mi smo zajednica i kultura pojedinaca koji na inovativan način razmišljaju o dostavljanju rešenja koja transformišu poslovanja i odgovaraju na najteže klijentske izazove. Bilo da tražite priliku da započnete vašu karijeru radeći rame uz rame sa globalnom mrežom izuzetno iskusnih i talentovanih profesionalaca ili želite da donesete vase godine iskustva u industriji i načinite sledeći korak u vašem profesionalnom razvoju, SAGlobal ima ponude za vas.

 • Učite od senior konsultantata, koji imaju 14+ godina iskustva u implementacijama
 • Pridružite nam se i učite od najvećeg svetkog Dynamics kruga profesionalaca
 • Poboljšajte svoje iskustvo u implementaciji Dynamics proizvoda sa našim zaposlenima koji su implementirali Dynamics u više od 76 zemalja

Pridružite nam se

At SAGlobal, it’s our people who set us apart
Our Culture

Naša kultura

Mi verujemo da se prava kultura u našoj kompaniji gradi kroz timski rad, otvorenost i iskustvo.

Sa preko 500 zaposlenih koji govore više od 45 jezika kroz 25 nacionalnosti i 18 zemalja, mi se ponosimo time što smo multikulturalna organizacija koja kombinuje internacionalnu pozadinu sa dubokim znanjem o lokalnim tržištima. Naš osećaj za zajedničke vrednosti i poslovne procese je stvaran kroz realizacije naših projekata i pomaže nam da se osećamo i ponašamo kao jedan tim iako smo raspoređeni na različita tržišta i poslovne funkcije.

Naš uspeh zavisi od uspeha naših ljudi. Zato se trudimo da stvorimo okruženje u kome se svi naši zaposleni osećaju prihvaćenim i uspevaju da izvuku najbolje od sebe. Mi imamo kulturu ukojoj se slavi uspeh, bez obzira da li je on veliki ili mali. Mi verujemo jedni drugima i cenimo otvorenost I iskrenost u našim poslovnim odnosima.

Pridružite nam se

Pomažemo vam da izgradite svoju karijeru

Od nas možete očekivati to da gajimo vaše jake strane i cenimo vasa jedinstvena viđenja, a za uzvrat očekujemo da delite našu strast za činjenje dobrih stvari. Pružamo našim ljudima međunarodno iskustvo koje prati njihove želje za razvojem karijere, veština, iskustva i stručnosti i to je važan deo našeg razvojnog pristupa.

Mi neprestano tražimo nove načine da nagradimo naše zaposlene. Naši zaposleni uživaju kompetitivne plate i dodatne sjajne pogodnosti, zajedno sa pozitivnim radnim okruženjem građenim na međusobnom poštovanju i profesionalnošću.

Pridružite nam se

We-help-you-build-your-career
Why Work for SAGlobal

Zbog čega treba raditi za SAGlobal:

 • Vi ćete raditi sa izuzetno iskusnim i timom spremnim za saradnju i podršku.
 • Radićete za vodećeg globalnog Dynamics 365 provajdera. Microsoft je proglasio SAGlobal za Global Microsoft ERP Partnera Godine i mi smo deo elitnih top 1% globalnih partnera.
 • Mi smo 100% posvećeni Microsoft Dynamics 365, tako da nemamo druge proizvode niti prioritete.
 • Mi smo pioniri novih tehnologija. Mi smo među prvima počeli da se adaptiramo Dynamics AX7 (Danas poznat kao Dynamics 365 Operations).
 • Bićete deo najvećeg kruga resursa u odnosu na bilo kojeg Microsoft Dynamics 365 partnera – donoseći lokalno iskustvo sa globalnim desegom.
 • Radićete sa klijentima i raznovrsnim poslovanjima i poslovnim modelima širom sveta.
 • Multinacionalnost – vaše kolege govore 45 jezika i dolaze iz 25 nacionalnosti preko 18 zemalja i 5 kontinenata.

Pridružite nam se

Otvorene pozicije:

Pridružite nam se, kliknite na poziciju za koju bi želeli da se prijavite i popunite Vaše detalje. Mi ćemo Vas kontaktirati nakon što dobijemo vaše informacije.

Share this page:


Email:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Phone:
+381 11 3287907
Select Country
Contact Us

Select Your Local Website

Other Websites